söndag 25 januari 2015

Välkommen till min fartfyllda Värld!!!!

Varför en Blogg???

Jo jag skrev ofta dagbok förr........ Nu för tiden är jag oftast för trött för att ens leta upp boken o penna..... Men "paddan" ligger ju oftast i knäet på mig på kvällarna o då är det ju lätt att bara knappra ner några rader!!!

Dessutom tänker jag att en blogg kan vara ett bra sätt att dela viktiga och oviktiga händelser med nära och kära, vänner och FANS (hahahahah)!!!

Det finns stor risk att mycket fokus kommer läggas på träningsrelaterade  teman......... MEN så ju mitt livs stora fokus just nu  VM i långdistans Triathlon, 27 juni 2015!!!!!!

VM, VM, VM, VM............ det är fortfarande lite ofattbart........... Om jag ska vara ärlig,
                      MEN VM e ju SJUKT STORT, OTROLIGT,  O HELT FANTASTISKT!!!!!!

I dag har vi firat min födelsedag nr 37, (jag behövde fråga maken om det var 36,37 eller rent av 38), lite i förskott........ med Amanda, svärmor o svärfar! Anledningen till detta är att jag kommer fira min födelsedag med att åka på simläger i Göteborg med Emma Igelström och Stina Albihn som ledare!!!
Eftersom jag skulle behöva gå ner lite tills det är dags att prova VM - dräkten....... Bjöd jag på fisksoppa och mager chokladmousse à la Perrelli, från hennes bok "Kickstart, I form på 4veckor", (gratis reklam.......  JA, tyvärr sponsrar hon INTE mig)!!!!!

Jag fick jätte fina tulpaner....... LILA -min älsklingsfärg!!! O presentkort på löpträning med löp PT...... NU ska vi se om jag kan få fart på min löpning...... Jag springer ju så HEMSKT LÅNGSAMT!!!!!!!

Men det var även en stunds sorg i dag........... Vi plockade ner julen...... Snyyyyyyyyyyfft!!!!!



2 kommentarer:

  1. hmmm nu vet jag inte om min kommentar kom med, så skriver igen
    Så kul med LöpPT. Nu ser jag att du redan har en, men annars kan jag tipsa om Anna på Wellivate (sök på FB) hon är en fantastisk inspiratör och ledare!

    SvaraRadera