tisdag 30 augusti 2016

Återhämtning i varmare breddgrader

Efter att ha anlänt till Sunny Beach, Bulgarien och avnjutit både sol,värme och mega lyxspa..... Känns Ironman liksom lite avlägset!!

Mia (min bonus mamma) och jag lämnade Malmö klockan 14.30 i går och anlände till Hotell Europa-Bulgarien klockan 22.30.... Bulgarisk tid!! En galen resa..... Men det glömdes liksom bort när vi anlände och kände värmen och feststämningen!

Sa jag att Hotellet har en 50m pool!! 

Trots att vi var trötta kände vi båda att vi behövde lite mat i magen, så vi bytte om och gick ut i vimlet!! Och att få lite mat klockan 23.30 var INGET problem alls..... O vad jag älskar utlandssemester!!

I dag var det ju så klart hotellfrukost som stod först på agendan.... Sen pool eller hav innan informationsmöte med Tui (fd Fritidsresor). Eftersom vi njöt av frukostbuffén liiiiite för länge valde vi poolen för att kunna smita upp snabbt o byta om inför informationsmötet. Vi hade lite svårt att hitta dit men fick hjälp o kunde höra det sista av informationen...... På danska.... Väldigt intressant...... INGEN av oss fattade ETT ord av vad han "bräckte om"........ Men det spelade ju ingen roll.....vi var där bara av en anledning...... SPA erbjudandet.......!!! När vi var här förra gången hade de erbjudande på ett lyxspa och vi hoppades att det fanns i år med.... O japp DET gjorde det.....!!

Så vi bokade det o åt sedan lite lunch på restaurangen mötet varit på. SPA paketet innehöll turkiskt bad med full bodyscrub + ansiktsbehandling (mask och massage) + helkroppsmassage!! Allt detta för 525 svenska kronor. Det är ju galet billigt!! O himmel så skönt det var!! Ja i ärlighetens namn var DET INTE skönt när hon hittade mina knutor ....... Nä det gjorde ju rent av riktigt ont.... Men nu o kroppen är så tacksam och nöjd!!!

Efter det var vi båda väldigt trötta o tog bara lite balkongmys innan vi gick ut för att äta lite kvällsmat..... !!! I dag tar vi tidig kväll o ska ägna en stor del åt att kurera kroppen med sömn!!!
Så natti natt!!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar