tisdag 14 april 2015

Regnig tisdag

Att komma hem från jobbet kl 17.15, trött efter en lång utbildningsdag och se att det regnade och blåste var rätt deprimerande......!!! Vad som var ännu mer deprimerande var att jag övertalade Tias att plocka ner min fina racer från trainern i lördagskväll........ Alltså kunde jag inte bara ta på cykelbyxorna och köra ett hårt pass i min torra sköna källare!!!!

MEN, ÄR DET FORMTOPPNINGEN SÅ ÄR DET........ Så jag tog på mig kläder samtidigt som jag försökte peppa mig själv med ramsan......... "Det finns inget dåligt väder bara Dåliga kläder"....... Jag måste erkänna att det gick dåligt..... Motivationen ökade inte nämnvärt!!! Att få med "haren" ( Emil) ut var inte ens att tänka på.....!!!

Jag hade 90minuters löpning i mitt program..... Så jag sprang iväg o då duggade det bara.... Jag fick ett minne från barndomens fotbollsmatcher i regn och hur skönt det var.... Så då kändes det lite bättre i alla fall!!! Jag hade planerat en runda med mest grusväg för att skona mina benhinnor..... SKITBRA.... - ALLA grusvägar i närområdet var NY GRUSADE!!!!
DET är tungt att springa på nygrusade vägar..... Nygrusade BLÖTA VÄGAR....... ja  låt mig säga att i dag gick det inte i många knop!!!! Jag fick köra mantrat "NU BLIR JAG STARK"!!! OM och OM och OM IGEN!!! Efter en timme och 15 minuter var jag jätte trött och frös som en gnu..... Så jag valde att gå in och ta en LÅÅNG varm dusch istället, jag vill ju inte riskera att bli sjuk och jag hade nog absolut fått tillräckligt med träning för dagen!!!

I morgon är planen att jag ska försöka få till ett morgonsimpass....... Innan jag går upp till vårdcentralen specialistläkargruppen  (som ligger på våningen ovanför simhallen), och kräver en botox spruta i mitt högra ögonlock........!!!! Jag har den senaste veckan haft extremt mycket tix i ögonlocket och nu håller jag på att bli galen av det!!! Jag hade samma problem för ca 2år sedan men så fort Dr sa att jag behövde en botoxspruta försvann det i all hast.......!!! Hahahahahah 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar