söndag 1 februari 2015

Home sweet home

Ja vad ska man säga.......... Så STORA förväntningar......... O så STOR besvikelse.........
Visst jag har fått lite övningar som är bra o som kommer göra gott........ Men ja 2400kr hade jag ABSOLUT kunnat spänndera på bättre sätt!!!!!

Varför besvikelse då????


  • Skit dålig organisation
  • Dåligt bemötande, när någon inte var nöjd 
  • Emma o Stina pratade mycket om vikten av att vi pratade/mingla, ändå var de själv tämligen frånvarande i direkt anslutning till de olika passen/föreläsningarna, mellan passen och på kvällens "gemensamhets aktivitet"  valde de att distansera sig från gruppen genom att sätta sig vid ett eget bord med sin familj. 
  • Trots att de missat att ge utlovade bedömningar, var de tämligen ointresserade o slarvade med bedömningarna när vi "krävde" att få dem!!! 

Visst det var ett härligt gäng o det var roligt att träffa o prata med Rebecca som också ska till VM........... (PÅ samma grunder som jag)!!!! 

När vi åkte hem från Götet..... var vi hungriga efter 3 hårda pass..... O då lyckades vi hitta ett "laxMcDonalds", ............. Ja det var alltså en restaurang som var uppbyggd på mcD principen MEN de serverade BARA lax i alla möjliga former nomnomnomnom...............!!!!!! 

                             Här kommer lite bilder från de stunder som gav lite mening....




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar